Løpsanalyse, spillemetode, systemspill, oddsvurdering og investeringsstrategi for spillet på hester. Politisk talerør for spillernes interesser i Norge.

Siste nummer

 

Tjen penger på DNT og NRs inkompetanse!

Sikrere enn banken. I dette systemet handicapper du ikke hestene men handicapperne — de som står for løpsutskrivningen. Du satser pengene dine på at de alltid er like inkompetente. Det slår aldri feil. Treffprosent i tvilling: 75%. Overskudd: 114,2%

Antibankertrippelen. I dette trippelsystemet satser du på at bankerne i tipsbladene skal rote seg bort. Testet i V75 fra 19/5 til 30/8 ga dette motspillet herlige 82,7% i overskudd.

Hastetiltakene fra Norsk Rikstoto. Hvordan vil de siste panikktiltakene påvirke omsetningen?

Prøveperiode Eksperten. ELB har testet spillet hos Eksperten og Antilynbankeren i V65.

Banen der de gjør alt riktig. Kentucky Downs gjør alt riktig. Dermed stiger omsetningen i en voldsom fart. Nye spillere og hesteeiere blir rekruttert. Auksjonsprisene øker. Overskuddet blir fantastisk. Hva er suksessformelen? Vi avslører den i tilfelle ledelsen i Norsk Rikstoto skulle ønske å komme på bedre tanker.

Hvordan finne skrellhestene? De er ikke alltid uforutsigbare. Vi gir deg oppskriften på å ta hjem de store pengene i V75.

Hva er sjansen for å vinne i Lotto? Du får neppe lyst til å spille Lotto igjen etter å ha lest denne artikkelen.

Hvorfor taper hestesportens spill i konkurransen mot andre spill? I denne artikkelen finner du fasitsvarene.

Markedsføring av hestesporten — hva virker og hva virker ikke? Norsk Rikstoto har svidd av rundt 1 milliard på å markedsføre V75 og Lyntoto, uten effekt. Fortsatt er bare 7% av alle nordmenn innom V75-spillet i løpet av et år. Men det finnes markedsføring som har gjort underverker i Singapore og ved flere amerikanske baner? Hva vet disse banene som Dørum og Sæther ikke vet?

De beste spillerådene fra Brian Sears. Den amerikanske superkusken har spesielt ett knallråd som kan spare deg for mange bortkastede spill.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Gratis informasjon

Skriv etter gratis informasjon!

Oppgi navn og postadresse, da informasjonen kommer i posten.

Postadresse: Spillernes Blad, postboks 26 Haugerud, 0616 Oslo, Norge.

E-post: spillernesblad@mail.com