Løpsanalyse, spillemetode, systemspill, oddsvurdering og investeringsstrategi for spillet på hester. Politisk talerør for spillernes interesser i Norge.

Siste nummer

 

Undervurdert

Undervurdert. Jo strengere systemreglene er, desto færre systemhester får vi. Og sjansen er stor for at vi bare ender opp med nedspilte favoritter. Vi satte oss som mål å lage et strengt og  treffsikkert system der sjansen for å få mindre enn 5 i vinnerodds var liten. Testreesultater: Overskudd i vinner: 126,8%. Overskudd i plass: 63,6%. Overskudd i tvilling: 87,8%.

Superkort progresjon. Her spiller vi bare på spesielt utvalgte favoritter med en skyhøy treffprosent. Hvis vi vinner med den første hesten vi spiller på, tar vi pengene og stikker. Hvis ikke spiller vi på en hest til i en kort progresjon over bare to løp. 7 av 8 V75-dager gikk med overskudd med denne metoden.

Tvillingfangeren. Dette er systemet for deg som vil vinne mye oftere enn du taper. Vi prikket inn 14 av 19 tvillinger med dette seks rekkers systemet. Overskudd: 40,3%.

El Greco. Dette systemet er av australsk fagpresse blitt kalt verdens beste galoppsystem.

Av det øvrige innholdet: Historier fra spillermiljøet. Poengsystemet for V4. Hva er galt med amerikansk hestesport? De beste og de dårligste formfaktorene ifølge Paul A. Segar.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Gratis informasjon

Skriv etter gratis informasjon!

Oppgi navn og postadresse, da informasjonen kommer i posten.

Postadresse: Spillernes Blad, postboks 26 Haugerud, 0616 Oslo, Norge.

E-post: spillernesblad@mail.com