Løpsanalyse, spillemetode, systemspill, oddsvurdering og investeringsstrategi for spillet på hester. Politisk talerør for spillernes interesser i Norge.

Siste nummer

 

To SB-abonnenters vinnende systemer

To SB-abonnenters vinnende systemer.  ELB (en leser i Bergen) og Are Føllings systemer har noe til felles: Det er motspill mot de største favorittene som gjelder. ELB holder fast ved SB-systemet Antilynbankeren, hans ledestjerne i spillet siden 1997. Men han tar også andre grep for å skape et lønnsomt spill. ELB har også langtidstestet Antilynbankeren i 2014, slik som i tidligere år. Are Følling satser på at det skal vinne en skrellhest i løpet med dagens mest markerte favoritt. Da faller så mange bonger fra at gevinstene stort sett blir saftige. Begge spillerne gjør det som er nødvendig for å kunne spille med overskudd — de gjør noe som flertallet ikke gjør.

Arven etter Carl-Axel.   Carl-Axel Ericson savnet stoff om fotballtipping i Spillernes Blad. Han tilbød seg å skrive Spillernes Bok gratis mot å få ta med fotballsystemer også. Han ble ikke ferdig med bokskrivingen før han ble stygt skadet i en fallulykke. Han døde i desember, nær 99 år gammel. Utover i 2015 og 2016 publiserer SB arven vår etter ham. I dette nummeret kan du lese om strategier og systemvalg for V65. I neste nummer kommer noen av Carl-Axels beste fotballsystemer.

Ernie Dahlman — USAs mestvinnende hestespiller. I “Vinnere og tapere” starter en ny serie om USAs legendariske spiller, Ernie Dahlman. Hvilke strategier bruker han for å bli en stor vinner i spillet?

Feil i system. Det står i systemet Den sannsynlige trippelen at systemet er på 64 rekker. Det riktige skal være 84 rekker. Hver av de to bongene er på 42 rekker. Innleveringspris 168 kroner med 2 kroner i rekkepris. Vi beklager feilen. Her kommer de korrekte testresultatene:

Treff: 7 av 20 = 35%.

Innsatser på 3360 kroner (168 kroners spill) ga 4305 kroner tilbake.

Overskudd: 945 kroner = 28,1%.

Optimalt tvillingspill. Matematikeren Roger Dedman avslører hvordan du kan bli en stor vinner i tvilling.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Gratis informasjon

Skriv etter gratis informasjon!

Oppgi navn og postadresse, da informasjonen kommer i posten.

Postadresse: Spillernes Blad, postboks 26 Haugerud, 0616 Oslo, Norge.

E-post: spillernesblad@mail.com