Løpsanalyse, spillemetode, systemspill, oddsvurdering og investeringsstrategi for spillet på hester. Politisk talerør for spillernes interesser i Norge.

Siste nummer

 

Sårbarhetsindeksen i ny versjon

Sårbarhetsindeksen i ny versjon. Selv om det bare tar 5–10 minutter å analysere en hel V75-omgang etter denne indeksen, finner du ut mye om vanskelighetsgraden. Blir det høye utbetalinger eller vil pengene bli ranet for å bygge opp jokerpotten? Du finner også de beste bankerkandidatene. Og ikke minst finner du løpene der det mest sannsynlig vil komme en skrell. Du vet hvilke løp du bør gardere bredt i og du finner løpene der det ofte blir kjempeodds i trippel.

Eksperten. ELB har testet Eksperten og skriver om sine erfaringer på godt og vondt.

Spilerforeningens årmøte. Høyere spillerandeler har gitt suksess for hestesporten i alle land der det har vært forsøkt. Alt som Norsk Rikstoto har forsøkt de siste årene har derimot feilet. Omsetningen har stupt. Når alt annet har slått feil, hvorfor ikke prøve det som helt sikkert vil virke? foreslår Spilerforeningen.

Hot. Systemene Hot  og Snop med Hop er veldig enkle, slik at det blir lett å vinne i vinner og plass.

Bookmakeren som startet med 6 pence og bygget seg en millionformue. Les den fascinerende historien om Sol Green!

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Gratis informasjon

Skriv etter gratis informasjon!

Oppgi navn og postadresse, da informasjonen kommer i posten.

Postadresse: Spillernes Blad, postboks 26 Haugerud, 0616 Oslo, Norge.

E-post: spillernesblad@mail.com