Løpsanalyse, spillemetode, systemspill, oddsvurdering og investeringsstrategi for spillet på hester. Politisk talerør for spillernes interesser i Norge.

Siste nummer

 

Ny revolusjonerende investeringsplan

Investeringsplanen Skala. Vinnersystemet Duksen.  Harald Thorp fra Steinkjer har oppfunnet både et vinnersystem og en investeringsplan til dette nummeret av Spillernes Blad. Testresultatene er imponerende. Vinnersystemet gikk med 246% overskudd i test med flatt spill, og investeringsplanen løftet dette videre til 364%. Harald skriver om investeringsplanen: «Her følger en investeringsplan for vinnerspillet hvor du aldri vil føle at innsatsen blir for høy. Aldri. Etter en tapsserie vil vinneren aldri være en lavoddser. Aldri. Din innsats vil aldri gjøre ditt verdispill verdiløst. Aldri. Hvis du bruker et system med flat innsats som gir overskudd, vil fortjenesten øke med minst 30%. Alltid.»

Reservebankeren.  Johan Kvilhaugsvik fra Haugesund har abonnert på Spillernes Blad siden tidenes morgen. Nå ønsker han å gi noe tilbake. Systemet Reservebankeren er for vinner, plass og Dagens Dobbel. Reglene er litt forskjellige for V65-løp på onsdager og V75-løp på lørdager. Testet i hele 2013 ble det 164% overskudd i DD på lørdager.

Innbringende senilferie. ELB er kommet i den alderen at han har krav på en ekstra ferieuke. Han kaller denne uken «senilferien». Den brukte han til hestespill. Senilferien ga rundt 20 000 kroner i gevinster for innsatser på cirka 3500 kroner, hovedsaklig i Dagens Dobbel. I dette nummeret forteller han hva han gjorde for å vinne så mye.

Rik med Thalheimer. Galoppbanen Kentucky Downs fikk hjelp av profesor Richard Thalheimer med å optimalisere spillerandelene. Som alltid, gjorde dette underverker for inntjeningen. Løpspremiene kunne økes med 103,9% fra 2012 til 2013. Norsk Rikstoto har mottatt sin Thalheimer-rapport, og kan gjøre det samme, dersom viljen og forstanden er til stede.

Antilynbankeren. ELB har testet Spillernes Blads bankersystem opp mot Stallskrikets bankere i hele 2013. Testen omfatter V75 og V5 på lørdager og V65 på onsdager og fredager.

 

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Gratis informasjon

Skriv etter gratis informasjon!

Oppgi navn og postadresse, da informasjonen kommer i posten.

Postadresse: Spillernes Blad, postboks 26 Haugerud, 0616 Oslo, Norge.

E-post: spillernesblad@mail.com