Løpsanalyse, spillemetode, systemspill, oddsvurdering og investeringsstrategi for spillet på hester. Politisk talerør for spillernes interesser i Norge.

Siste nummer

Speedtall

Speedtallene krydrer tilværelsen. SBs metode for speed handicapping finner vinnere som andre spillere overser. I siste nummer har vi oppdatert baneverdiene for de norske travbanene. Du finner også baneverdiene for de svenske og de danske banene, slik at du kan finne gull der andre bare ser gråstein.

Running Shoes All Over. Hans Olsen har utvuklet dette systemet, som finner klassehestene i løpet og solide spilleobjekter i vinner og plass.

Dørum med talltriksing fra Helvetet. I Norsk Rikstotos årsrapport for 2015 bløffer NR-direktør Harald Dørum om at omsetningen blir den samme uansett spillerandel, slik at hestesporten vil tape stort på å optimalisere spillerandelene. Hele styret har undertegnet på Dørums megabløff. Det er veldig alvorlig for norsk hestesport når både styre og ledelse er totalt blottet for kompetanse.

SB-leserens favorittsystem. En leser har vunnet stort tre år på rad med et SB-system. I siste nummer får du gjensyn med systemet.

Dick Mitchell har skrevet noen av de beste bøkene som finnes om hestespill. Nå blir han portrettert i serien “Vinnere og tapere”, og vi gjennomgår noen av hans mest lønnsomme spillestrategier.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Gratis informasjon

Skriv etter gratis informasjon!

Oppgi navn og postadresse, da informasjonen kommer i posten.

Postadresse: Spillernes Blad, postboks 26 Haugerud, 0616 Oslo, Norge.

E-post: spillernesblad@mail.com