Løpsanalyse, spillemetode, systemspill, oddsvurdering og investeringsstrategi for spillet på hester. Politisk talerør for spillernes interesser i Norge.

Siste nummer

 

Ditt daglige brød

Ditt daglige brød. Vårt nye plassystem er for spillere som hater å tape, og som ønsker å vinne nesten hver dag. På 12 dager gikk 33 av 48 spill inn. Tilbakebetalingsprosent: 132,8%. 1572 kroner netto på 12 dager. Det burde holde til ditt daglige brød, pluss smør og pålegg også.

Vekk med favoritten! Trippel pleier å gi underodds dersom favoritten inngår. For å oppnå overodds utgår favoritten i dette systemet.

Slagkraftige V5-systemer. I serien om Carl-Axel Ericson blir vi kjent med hans beste V5-systemer.

Hvordan sette odds på hestene?

Erfaringer med spillelag. Harald Ruud har drevet flere spillelag siden 1997 og forteller om denne virksomheten.

Norsk Rikstoto har dempet sin markedsandel fra 19 til 10 prosent siden 2007 blant spillene med norsk konsesjon. Hvordan få markedsandelen opp igjen?

Antilynbankeren i V76. Ett års langtidstest, av ELB.

Dick Mitchell har skrevet noen av de beste bøkene som finnes om hestespill. Nå blir han portrettert i serien “Vinnere og tapere”, og vi gjennomgår noen av hans mest lønnsomme spillestrategier.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Gratis informasjon

Skriv etter gratis informasjon!

Oppgi navn og postadresse, da informasjonen kommer i posten.

Postadresse: Spillernes Blad, postboks 26 Haugerud, 0616 Oslo, Norge.

E-post: spillernesblad@mail.com