Løpsanalyse, spillemetode, systemspill, oddsvurdering og investeringsstrategi for spillet på hester. Politisk talerør for spillernes interesser i Norge.

Siste nummer

 

Slik blir du en stor vinner i tvilling

Tvillingmesteren. I dette systemet leter vi etter sterke andrevalg og svake førstevalg. Testet på alle travbaner i første halvdel av oktober traff vi med 10 av 17 tvillingspill. Tilbakebetalingsprosent i tvilling: 280,3%.

Spillernes ekstrapensjon. 2543 kroner ekstra å rutte med på en måned. Norsk Rikstoto gjør sitt beste for å jage bort yngre spillere ved å tilby spillerandeler som skremmer vekk dem. De fleste hestespillere er pensjonister eller nærmer seg pensjonsalderen. Dette systemet viste seg i test å gi et hyggelig tilskudd til alderspensjonen.

Banespesialistene. Noen hester vinner mye på en spesiell bane, men taper på andre baner. Obello d’Aqua har for eksempel vunnet alle sine syv løp på Klosterskogen, men tapt 16 av 18 løp på andre baner. Vi har gått på jakt etter banespesialistene i DNTs database. Denne innsikten vil gi deg et enormt overtak i spillet på spillere som ikke er smarte nok til å lese Spillernes Blad.

Høstsonate. En leser i Bergen brukte høstferien til å spille svensk DD. Overskudd: 7566 kroner på 1 uke. I Spillernes Blad avslører han systemet sitt.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Gratis informasjon

Skriv etter gratis informasjon!

Oppgi navn og postadresse, da informasjonen kommer i posten.

Postadresse: Spillernes Blad, postboks 26 Haugerud, 0616 Oslo, Norge.

E-post: spillernesblad@mail.com