Løpsanalyse, spillemetode, systemspill, oddsvurdering og investeringsstrategi for spillet på hester. Politisk talerør for spillernes interesser i Norge.

Siste nummer

 

Proffrangeringen

Proffrangeringen — løpsanalyse à la Ernie Dahlman og Barry Meadow. I 2015 har Spillernes Blad presentert spillemetodene til Ernie Dahlman og Barry Meadow, USAs mestvinnende travspillere. Nå setter vi det hele i system. Ernie Dahlman skrev: – Jeg kan pluss og minus og behersker regning med små tall. Jeg omgjør alle formfaktorer til små tall. Det virker for meg! Proffrangeringen benytter seg også kun av små tall.

Gullbankeren. ELB spilte inn flere pene gevinster i Oslo Grand Prix-helgen ved hjelp av Antilynbankeren. Den skinte om kapp med solen denne helgen.

Norsk Rikstoto mangler lokkevaren. Dagligvarebutikkene selger enkelte varer med tap. Disse kalles lokkevarer. Når kundene kommer for å kjøpe dem, handler de også varer som har høy avanse samme sted. En perfekt lokkevare for Norsk Rikstoto vil væe 90 prosent tilbake i vinner. Det vil trekke flere kunder, slik at omsetningen i alle spilleformer vil øke betraktelig.

Veien til Waikiki Beach. Waikiki Man innfridde som systemhest i dette systemet for tvilling. Det enkle systemet ga oss en tilbakebetalingsprosent på vanvittige 261,2 da vi testet det.

Skreddersy ditt eget system! Carl-Axel Ericson laget kalkyler for å tilpasse systemene i V-spillene til vanskelighetsgraden i den enkelte spilleomgang. I siste nummer av Spillernes Blad lærer du hvordan du gjør det.

Dick Mitchell har skrevet noen av de beste bøkene som finnes om hestespill. Nå blir han portrettert i serien “Vinnere og tapere”, og vi gjennomgår noen av hans mest lønnsomme spillestrategier.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Gratis informasjon

Skriv etter gratis informasjon!

Oppgi navn og postadresse, da informasjonen kommer i posten.

Postadresse: Spillernes Blad, postboks 26 Haugerud, 0616 Oslo, Norge.

E-post: spillernesblad@mail.com