Løpsanalyse, spillemetode, systemspill, oddsvurdering og investeringsstrategi for spillet på hester. Politisk talerør for spillernes interesser i Norge.

Siste nummer

Speilvendt

Speilvendt. Mange lesere har i årevis ønsket seg systemer som finner spilleobjekter hver dag med en skyhøy treffprosent og et fantastisk overskudd. Ønsketenkning? Ikke nå lenger. Systemet Speilvendt kombinert med systemet Motspill i Spillernes Bok 2016 fant 44 systemhester i siste halvdel av januar, hvorav 19 vant. Overskudd ved hundre kroners vinnerspill: 2339 kroner = 53,2%. Disse systemene kunne nok ha vært solgt for tusenvis av kroner. Men slapp av! De er inkludert i abonnementsprisen på kun 495 kroner for et helt år!

Antilynbankeren i storslag. ELB har testet Antilynbankeren i V75 og V5. I 2015 slo denne alternative bankeren i 3 omganger der syveren i V75 ga over 12 millioner kroner. Stallskrikets bankere traff bare i én slik omgang. Det er Antilynbankeren du må ha dersom du skal være med å kjempe om de største gevinstene.

Duo i galoppløpene. Spillerne kaster bort tusenvis av kroner ved å spille duo feil. Amerikanske eksperter forteller deg hvordan du må spille for at spillet skal bli lønnsomt.

Jormas ti bud for løpsanalysen. Du legger bare vekt på undervurderte faktorer. På den måten kan du spille med overskudd i lengden,

Senilspillet. ELB er blitt senior og har en ekstra ferieuke om høsten. Den bruker han til å spille inn penger til å kjøpe julegaver til slekten. I dette nummeret kan du lese om hvordan han prikket inn en DD-gevinst på 26 134 kroner.

V75-systemet. I serien om Carl-Axel Ericson er vi denne gangen kommet frem til hans strategier og system for v75-spillet.

Dick Mitchell har skrevet noen av de beste bøkene som finnes om hestespill. Nå blir han portrettert i serien “Vinnere og tapere”, og vi gjennomgår noen av hans mest lønnsomme spillestrategier.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Gratis informasjon

Skriv etter gratis informasjon!

Oppgi navn og postadresse, da informasjonen kommer i posten.

Postadresse: Spillernes Blad, postboks 26 Haugerud, 0616 Oslo, Norge.

E-post: spillernesblad@mail.com